Inspiration

I sommeren 2023 gennemførte jeg en række interviews med forskellige personer og organisationer som på hver deres måde bryder med traditionelle måder at arbejde på. Det kom der en lille podcast serie ud af som du kan høre gratis nedenfor. Der kommer løbende nye afsnit henover efteråret 2023 på Spotify og Apple Podcasts.

8-16, samme arbejdsplads hele livet, samme type opgaver og en jubilæumsnål for 40 års tro tjeneste i firmaet. Vi skal ikke mange år tilbage før de flestes arbejdsliv lå i veldefinerede rammer. Sådan er det ikke længere og i denne podcast serie kan du høre forskellige organisationer og personer fortælle om de erfaringer og refleksioner de har gjort sig med at indrette deres arbejde og tilværelse på nye måder.

Chat GPT – Autocomplete på steroider New Ways of Working

Ny teknologi kan skabe radikale forandringer af den måde vi arbejder på. Det seneste skud på stammen er generative kunstige intelligenser som fx Chat GPT. I dette afsnit taler jeg med Kristian Nøhr Jensen fra Københavns Professionshøjskole, som fortæller om de erfaringer de har gjort sig med teknologiens indtog i uddannelsesverdenen. For hvad gør man, når en app kan skrive opgaverne for de studerende? Når undervisernes gennemgang af fagområdet kan gøres ligeså godt af telefonen? Og er der overhovedet noget særligt ved Chat GPT og andre generative kunstige intelligenser?

Du kan også lytte til min podcast serie fra 2016 omkring ledelse og og samarbejde i en digital verden