Kategorier
Podcast

#2 Peer feedback: Undervisere og studerende i nye roller

I denne podcast taler jeg med David Kofoed Wind, som er co-founder og CEO i virksomheden Peergrade. Peergrade er et stykke software, som faciliterer, at studerende får feedback på deres arbejde fra hinanden frem for fra en underviser.

Uddannelsesinstitutioner er på den ene side konservative størrelser, hvor fx indretningen af undervisningslokalet ikke har forandret sig synderligt gennem de sidste mange århundreder. Samtidig er det en sektor, hvor der eksperimenteres og udvikles på livet løs i forhold til nye måder at arbejde med læring på.

Davids arbejde med Peergrade er et interessant eksempel på hvordan dette møde kan udfolde sig og illustrerer hvordan et forholdsvist lille indgreb i måden at undervise på, berører end lang række af forståelser for og praksisser med hvordan vi tænker læring og samarbejde.

I interviewet taler jeg med David om, hvilken rolle underviseren får i en digital verden? Hvordan teknologi kan understøtte samarbejde og læring? Og hvordan uddannelsessektoren kommer til at se ud i fremtiden?

Vil du gerne læse mere om Peergrade kan du besøge dem via linket.

Har du fået lyst til at se et helt igennem radikalt anderledes eksempel på, hvordan man kan organisere en uddannelsesinstitution er 42 et besøg værd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: