Udvikling

En podcast om hvordan vi kan tage hånd om vores egen udvikling – den faglige,  professionelle og personlige.
I en foranderlig verden bliver vi tit mødt med, at vi skal udvikle os for at forblive succesfulde, relevante og glade mennesker, men det er tit nemmere sagt end gjort.

Missionen er at blive klogere på hvordan vi udvikler os og inspirere til handling. Gennem 2024 vil der løbende komme nye afsnit.

New Ways of Working

8-16, samme arbejdsplads hele livet, samme type opgaver og en jubilæumsnål for 40 års tro tjeneste i firmaet. Vi skal ikke mange år tilbage før de flestes arbejdsliv lå i veldefinerede rammer.

Sådan er det ikke længere og i denne podcast serie kan du høre forskellige organisationer og personer fortælle om de erfaringer og refleksioner de har gjort sig med at indrette deres arbejde og tilværelse på nye måder.

Om podcasts

Både podcasten Udvikling og New Ways of Working udspringer af en dyb interesse i emnerne arbejdsliv og i faglig og professionel udvikling. Ofte er det mødet med mennesker og organisationer, som inspirerer mig i mit eget arbejde og de to podcasts er en måde hvorpå du kan få lov at komme med, når jeg møder mennesker som har gjort eller tænkt noget særligt.

Begge podcasts er gratis at lytte til og er produceret uden kommercielle interesser. Jeg taler med de mennesker som jeg synes laver noget interessant og som har spændende perspektiver på emnerne. God fornøjelse med lytningen!